4 Aralık 2011 Pazar

Alen Geere Watt Killer Attenuator

Selamlar,

Emre Balkan bu güç düşürücüyü bitirdi. L-Pad tipi bir yapıya sahip olan bu aygıtı da direkt Dr. Z. Brake Lite isimli güç düşürücü ile de karşılaştırdık. Ve açıkçası en yüksek güç düşümünde (11dB) iki aygıt arasında hangisi daha iyi diye epey bir denedik. Emre'nin üretimi bana daha net geldi, epey yakınlar ama özellikle en yüksek güç düşümünde Tele ve Fender Blues Jr. ile yaptığımız netlik testinde bana bu "Watt Killer" daha iyi geldi.

Videolar:



Blues Jr.'a şart... Alıp alabileceğiniz en iyi pedaldan çok daha iyi sonuç verecek (Mesa gaini falan için değil elbette), zira amfiyi çalıştıracaksınız. Ondan bence her bir lambalı amfinin yanına bir tane koymak lazım bundan. Yukardaki aygıt içinde kullanılan dirençlerin özelliklerinden dolayı, 45W'a kadar amfilerde kullanılmak üzere yapılmıştır. Size özel üretim açısından, Emre Balkan ile (info@alengeere.com) koordine olmanız daha doğrusu. 100W 150W... bunların hepsi mümkün.

Bu arada sizlerle şunları da paylaşayım: Bence bu aletler, tecrübeden gördüğüm kadarı ile, 11 12dB kayba kadar tonda en ufak bir problem yaratmamaktalar.

Dr. M. Barlo
Istanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder